A visit to Great Britain

2015-02-27

/Files/images/P2271149.JPG

З 23 по 27 лютого в Красятицькому НВО проводився тиждень англійської мови. Про його початок сповістив державний прапор Об’єднаного Королівства Великої Британії і Північної Ірландії, який замайорів у школі. І незабаром поряд з ним з’явилося ще кілька десятків прапорів, які намалювали школярі і представили їх на виставці малюнків «Прапори англомовних країн». Як і старшокласники, так і початкові ланки готували свої малюнки розуміючи, що прапор – це не просто шматок тканини. Дуже часто це вираження людських надій та ідеалів. За прапором – історія країни. Кожен хрест Британського прапора, кожна зірочка і кожна смужечка мають значення. Тож не можна було намалювати щось не правильно або не точно.

Протягом тижня учні брали участь у вікторині «Знавці народної мудрості», де вони підбирали українські еквіваленти до відповідних англійських прислів’їв, розгадували кросворди, загадки, головоломки.

Цікавою була інтелектуальна гра «О, щасливчик», в якій змагалися учні середньої та старшої ланки.

І на закінчення тижня учні відправились в захоплюючу відео подорож чарівною і дивовижною Британією.

Підводячи підсумки тижня, враховувались бали, набрані класами за виконання усіх завдань. В результаті серед дітей початкових класів найбільшу кількість балів набрали учні 3го класу, серед учнів середньої ланки – 7 клас, серед старших класів – 11 клас. Переможці та найактивніші знавці англійської мови були відзначені грамотами на лінійці.

Кiлькiсть переглядiв: 115

Коментарi